Slik søker du

Frifondsmidler søker du elektronisk via medlemssiden «Min side».

På «Min side» dere kan oppdatere klubbens kontaktinformasjon, søke Frifondsmidler og se status på Frifondsøknader, søke om utsettelse eller omdisponering, samt se status på innbetaling av medlemskontingent. Søknadsskjemaet vil være tilgjengelig fra 1. mars til 1. oktober. (OBS! Søknadsfristen for 2021 er utvidet til 1. november)

Les mer om hvordan du søker her. 

For at klubben skal ha tilgang til systemet, må det være opprettet en bruker. Det gjøres av klubbleder, som her defineres som den som er ansvarlig og til stede i klubbens lokaler i åpningstiden, og som har det økonomiske og juridiske ansvaret. Klubbleder trenger ikke å være den som fyller ut søknadsskjemaet, men må godkjenne søknaden før den sendes inn til oss. Alle som har søkt vil få en kopi av selve søknaden per e-post. Da vet du at Ungdom og Fritid har mottatt søknaden.

Hvordan registrere seg på «Min side»?

Klubben må være betalende medlem av Ungdom og Fritid. Hvis dere ikke har registrert klubben på sidene våre, velg «Registrer deg» på https://minside.ungdomogfritid.no. Det er kun klubbleder som kan opprette bruker for klubben. Registrer deg med klubbens medlemsnummer. Klubbleder skal motta en e-post* med instruksjon for videre registrering.

*Dersom klubbleder ikke mottar e-post, har vi registrert feil e-postadresse til deres klubb. Send i tilfelle en e-post til post@ungdomogfritid.no. Merk e-posten med klubbens medlemsnummer, og skriv hvilken e-postadresse du bruker som klubbleder i klubben. Klubbleder vil da motta en e-post for registrering i løpet av kort tid.

Om dere er usikre på om dere har en bruker, send en e-post til post@ungdomogfritid.no

Last ned søknadsmal her.

 

14.10.21