Har DU lyst til å være tillitsvalgt i Ungdom og Fritid?

Vi ser etter et ny tillitsvalgt i organisasjonen når vi 1.-3.april skal foreta et suppleringsvalg i sentralstyret. Kanskje er det nettopp DU som er den rette kandidaten til et tillitsverv i Ungdom og Fritid. Fyll ut skjemaet nederst på siden. 

Sentralstyret består av halvparten ungdommer og halvparten voksne. Det er kort tid frem til april, og valgkomiteen søker nå etter deg som har lyst til å være med å bidra i arbeidet for ungdommers rett til en meningsfull fritid. Denne gangen er det voksne kandidater vi søker etter.

Kanskje har du selv lyst, eller kjenner noen som kunne egnet seg godt til å være med som tillitsvalgt i sentralstyret? Har du spørsmål om hva det innebærer å være tillitsvalgt eller bare vil slå av en prat med oss, send oss en mail på: valgkomite@ungdomogfritid.no så tar vi det derfra.

Ved eventuelle interne rokkeringer på tillitsverv vil andre posisjoner enn medlem (med stemmerett) i sentralstyret bli ledige, gi oss gjerne beskjed om du er interessert i andre tillitsverv i organisasjonen.

«Marius Thoresen har sittet i sentralstyret siden 2019, hvor han i forrige periode var valgt inn som nestleder. Han har gitt beskjed om at tiden ikke strekker til og fratrer fra vervet i sentralstyret etter landsstyremøtet i april. Vi ønsker å takke Marius for innsatsen i Ungdom og Fritid og ønsker han lykke til i nye spennende oppgaver.» –  sier Trine Ottosen, styreleder i Ungdom og Fritid

Fyll ut skjemaet under om du er interessert i bli en av våre tillitsvalgte eller kjenner noen som du tenker passer til denne rollen.

Frist 28. februar!

08.02.2022