Landskonferansen 2020

Norges største digitale kompetanseløft for ungdomsarbeidere går av stabelen 09. november 2020.

Bli med på en digital reise i ungdomsarbeidernes faglige verden!

Annerledesåret 2020 har rammet oss alle, inkludert Ungdom og Fritids mest tradisjonsrike arrangementer – som vår årlige konferanse for å gi ungdomsarbeidere faglig påfyll, og nye muligheter for erfaringsutveksling.

Til tross for at dagens koronasituasjon bringer med seg visse utfordringer, har vi store ambisjoner om å fortsette å være en viktig kompetanseleverandør for ungdomsarbeidere. Derfor har vi sørget for at du enda kan delta på Landskonferansen 2020, men nå for første gang som en heldigital opplevelse fordelt på to uker.

Landskonferansens overordnede tema er «Ungdommens stemme – arenaer for demokrati», og hver av ukene har fått sitt eget hovedfokus.

I uke 46 er temaet: Barne- og ungdomskultur.
I uke 47 er temaet: Ungdomskunnskap.

Under landskonferansen 2020 kan du forvente deg spennende foredrag, ulike kræsjkurs, engasjerende møter med politikere, prisutdelinger, rapportlansering, samt faglige innslag av ulike varianter. Vi skal blant annet ta for oss hvilke forventinger som er knyttet til regjeringens lansering av Norges første barne- og ungdomskulturmelding. Vi skal se nærmere på hvordan vi som aktører på fritidsfeltet kan legge til rette for det som ser ut til å være barn- og unges største fritidsinteresse i dag. Vi skal komme med gode tips til hvordan du kan drive godt kulturarbeid i fritidsklubber og på åpne møteplasser for ungdom. Og vi skal rydde opp i den store rapportjungelen, og løfte frem viktige funn fra fra rapporter som har kommet i 2020.

NB! Vi slipper hele programoversikten allerede i starten av neste uke, så følg med – og hold av tidene!

På laget har vi i år med oss både Fagforbundet, og UKM, som skal bidra til at årets konferanse lever opp til alle forventninger.

Du kan enkelt delta på arrangementet ved å klikke deg videre her.

Vi gleder oss til å se deg digitalt den 09.-20. november 2020🧡