Deltagere på Kulturtankens Delingsarena

**OBS! Denne billetten er for deg som kun ønsker å delta på utvalgte arrangementer og inkluderer ikke konferanse på tirsdag (se billett under). Den er heller ikke en gyldig påmelding til Kulturtankens sitt konferanseprogram, kun arrangementer i regi av Ungdom og Fritid.**

Informasjon til deltakere som ønsker å kombinere sin deltakelse på Kulturtankens Delingsarena mandag 20.11 med vår mottakelse på Oslo Rådhus senere samme dag, eller delta på vårt nettverkstreff eller jubileumsarrangement søndag 19.11. eller med å delta på vår konferanse på tirsdag 21.11.

Ved å velge billettypen «Deltager Kulturtankens Delingsarena» får du mulighet til å velge mellom 3 gratis tilleggsarrangementer:

  • Nettverkstreff søndag 19.11.23. 15:00-18:00
  • Jubileumsarrangement søndag 19.11.23. 19:00-20:30
  • Mottagelse på Oslo Rådhus mandag 20.11.23. 19:00-20:00

(Du vil få muligheten til å velge en eller flere av disse arrangementene i trinn 2 under påmelding).

For å delta på Landskonferansens program på tirsdag velger du «Dagspass Tirsdag». Også her vil du få mulighet til å velge mellom de tre overnevnte gratis arrangementene, i tillegg til hotellbestilling via Ungdom og Fritid sin hotellavtale. Velg også «samarbeidspartner» under påmeldingen for å få rabatt.

Ved å kombinere Delingsarenaen og Landskonferansen er det derfor mulighet for flere interessante konferansedager i Oslo, og vi oppfordrer til dette.

Mer info og påmelding til Kulturtankens Delingsarena her.