Landskonferansen 2023

Fritidsklubbløftet: 70 år med klubb – hva nå?

Årets landskonferanse skal handle om fritidsklubbenes rolle, funksjon og betydning. Vi skal feire 70 år med fritidsklubb og ta et dypdykk i fortid, nåtid og fremtid. Bli med på feiringen med oss!

Landskonferansen er 19.-21. november i Oslo.

Påmeldingen er nå åpen – Gå til påmelding

Søndag – Nettverkstreff og Jubileumsarrangement
Mandag – Konferanse og Mottakelse på Oslo Rådhus
Tirsdag – Konferanse

Arrangementet gjennomføres i samarbeid med Oslo kommune, UKM Norge og Fagforbundet og vil finne sted på Klingenberg Kino. Vi har også booket Oslos råeste utleielokale for vårt Jubileumsarrangement søndag kveld på DOGA.

For tiden jobber vi på spreng for å ferdigstille et relevant program for alle, og kan avsløre at det blir en helt spesiell konferanse i Norges hovedstad. Trykk for å utvide under

Landskonferansen 23 - informasjon

**OBS! Denne billetten er for deg som kun ønsker å delta på utvalgte arrangementer og inkluderer ikke konferanse på tirsdag (se billett under). Den er heller ikke en gyldig påmelding til Kulturtankens sitt konferanseprogram, kun arrangementer i regi av Ungdom og Fritid.**

Informasjon til deltakere som ønsker å kombinere sin deltakelse på Kulturtankens Delingsarena mandag 20.11 med vår mottakelse på Oslo Rådhus senere samme dag, eller delta på vårt nettverkstreff eller jubileumsarrangement søndag 19.11. eller med å delta på vår konferanse på tirsdag 21.11.

Ved å velge billettypen «Deltager Kulturtankens Delingsarena» får du mulighet til å velge mellom 3 gratis tilleggsarrangementer:

  • Nettverkstreff søndag 19.11.23. 15:00-18:00
  • Jubileumsarrangement søndag 19.11.23. 19:00-20:30
  • Mottagelse på Oslo Rådhus mandag 20.11.23. 19:00-20:00

(Du vil få muligheten til å velge en eller flere av disse arrangementene i trinn 2 under påmelding).

For å delta på Landskonferansens program på tirsdag velger du «Dagspass Tirsdag». Også her vil du få mulighet til å velge mellom de tre overnevnte gratis arrangementene, i tillegg til hotellbestilling via Ungdom og Fritid sin hotellavtale. Velg også «samarbeidspartner» under påmeldingen for å få rabatt.

Ved å kombinere Delingsarenaen og Landskonferansen er det derfor mulighet for flere interessante konferansedager i Oslo, og vi oppfordrer til dette.

Mer info og påmelding til Kulturtankens Delingsarena her.

Parallellsesjoner = faglig innhold som pågår samtidig under konferansedagene på mandag og tirsdag.

Du kan selv velge et av alternativene og sette sammen konferansen til det innholdet som passer deg best. Du velger parallellsesjon underveis i påmeldingen. 

**OBS! De forskjellige parallellsesjonene begynner å fylle seg opp. Det er lurt å være tidligst mulig ute for å få plass der man ønsker. Vi er uansett trygge på at de forskjellige parallellsesjonene er av god kvalitet og at du vil få noe du blir fornøyd med, selv om du ikke får plass på den du aller helst ville delta på.**

I år må man aktivt velge hotell når man bestiller, eller man kan velge å ordne overnatting selv.

Dette betyr at hotellpris ikke er inkludert i konferanseprisen.

Vi har holdt av rom på 3 av Comfort/ Strawberry-hotellene sentralt, ved Oslo S. Dersom man bestiller hotell via oss vil man få tildelt rom på et av disse.

**Vi har fått utvidet vår hotellavtale og kan igjen ta imot hotellbookinger for hele konferansen, til det ikke er flere rom igjen.**

Nettverkstreff

Nettverkstreffet er en rolig og hyggelig start på konferansen, der barne- og ungdomsarbeidere fra hele landet kan møtes og bli kjent med hverandre. Terskelen er lav og trivselen høy! Vi har tidligere fått svært gode tilbakemeldinger på at nettverkstreffet er veldig nyttig for å dele erfaringer mellom fagfolk. Dette anbefales for de som vil få maks utbytte av konferansen.

  • Tidspunkt:  

15.00 – 18.00

  • Hvem kan delta:  

Deltakere på landskonferansen mot påmelding.  

Vi inviterer til jubileumsarrangement etter nettverkstreffet søndag 19.11 

Gjennom 70 år har fritidsklubbene i Norge hatt en viktig rolle i barn og unges liv. Dette vil vi feire med et jubileumsarrangement! Opplev og se fritidsklubbenes betydning gjennom kulturinnslag, taler, film- og fotoutstilling og ulike «happenings». Vi samarbeider med Oslo kommune, og programmet er laget sammen med unge arrangører fra Oslo-klubbene. Vi fyller et helt hus med aktiviteter der du får et større innblikk i ungdomskulturen og klubbenes historikk. Vær klar for en ny opplevelse! 

Det blir enkel bevertning av popcorn/chips, derfor anbefaler vi alle som deltar på nettverkstreff om å spise i forkant.  

  • Tidspunkt:  

19.00 – 20.30

  • Sted:  

DOGA

  • Hvem kan delta:  

Deltakere på landskonferansen mot påmelding.  

Vi inviterer også ansatte og ungdom fra fritidsklubbene i Oslo.  

*Rusfritt arrangement, kun for inviterte  

Fritidsklubbene feirer 70 år i år og Oslo kommune er samarbeidspartner under årets Landskonferanse. Ettersom den første fritidsklubben ble åpnet på Hammersborg i Oslo har vi blitt invitert til mottakelse med bevertning i Oslo Rådhus etter konferansedagen mandag.

  • Tidspunkt:  

19.00 – 20.00

  • Hvem kan delta:  

Deltakere på landskonferansen mot påmelding.  

*Rusfritt arrangement, kun for inviterte  

Mandag 20. nov og tirsdag 21. nov

Dette er de ordinære konferansedagene, der det vil bli et variert program med parallellsesjoner, foredrag, debatt og inspirasjon. Se program for full oversikt.

Vi skal sammen lære, samle, dele og løfte – meld deg på årets viktigste konferanse for barne- og ungdomsarbeidere.

Spørsmål?

Dita Pruse
Prosjektleder Landskonferansen
dita@ungdomogfritid.no
+47 981 12 664

eller

post@ungdomogfritid.no
Telefon: 22 05 77 00

15.08.2023