Stor interesse for vår støtteordning til utstyr til digitalt ungdomsarbeid

På grunn av stor pågang og rekordmange søknader på kort tid, er det ikke lenger mulig å søke på denne ordningen. Vi har fått inn gode søknader fra hele landet og jobber for at alle skal få svar i løpet av de neste dagene.

Ungdom og Fritid har mottatt 450.000 kroner fra Gjensidigestiftelsen som våre medlemmer kan søke på. Pengene skal gå til digitalt utstyr som er nødvendig for å utføre ungdomsarbeid under koronautbruddet. Det er begrenset med midler, og vi deler ut penger fortløpende, så det gjelder å søke kjapt.

Førstemann til mølla

Ungdom og Fritid registrerer at ungdomsarbeidere over hele landet utfører kreativt og solid ungdomsarbeid på digitale flater i denne perioden.

-Vi er imponert over medlemmene våre og alt ungdomsarbeidet som gjøres til tross for at klubbene er stengt. Men vi vet at flere ungdomsarbeidere ikke har det nødvendige digitale utstyret som trengs for å jobbe online eller å nå ungdommene sine i denne perioden. Resultatet av dette er at mange sårbare ungdommer har færre trygge voksne rundt seg i denne tiden. Derfor er vi utrolig glade for å nå kunne dele ut midler til de som trenger det. Men det er førstemann til mølla, så søk straks, sier generalsekretær i Ungdom og Fritid, André Ruud.

07.04.2020