Velkommen til Landsmøte 2021

17. – 18. april 2021 er det digitalt Landsmøte i Ungdom og Fritid. Her finner du informasjon som kan være nyttig både før og under Landsmøte.


Hva er Ungdom og Fritids Landsmøte?Ungdom og Fritid er en organisasjon med over 600 medlemsklubber, der 2500 ansatte og over 100.000 ungdom er spredt over hele landet. Landsmøte er organisasjonens viktigste møte, der vi blant annet bestemmer hva organisasjonen skal stå for, og hvilke saker det er viktig at vi mener noe om.

I tillegg vedtas lover og andre retningslinjer, som eksempelvis hvem som skal få lov til å være medlem, med mer.

Din mening, dine forslag og din deltagelse på Landsmøte er utrolig viktig, fordi det er du som klubbarbeider og ungdom som vet best hva som er viktig for barn og unge der du bor!


Hvorfor avholdes Landsmøte digitalt i år?

Grunnet koronapandemien og løpende endringer i nasjonale restriksjoner, har vi i år gleden av å kunne arrangere Ungdom og Fritids aller første heldigitale Landsmøte.

Vi tar i bruk den digitale plattformen Zoom, og skal ta i bruk det digitale verktøyet GoPlenum for å stemme over sakene.

Her finner du en Q&A med spørsmål og svar knyttet til smittevern rundt Landsmøte 2021: 

Q&A – smittevern


Sakspapirer

Sakspapirene viser hvilke saker som skal bli behandlet på Landsmøte 2021.

Jobben før møtet blir å lese gjennom sakspapirene og diskutere disse i kretsen. Ikke nøl med å ta kontakt hvis det er noe du lurer på rundt sakene.


Her kan du laste ned Sakspapirer til Landsmøtet 2021.


Ordforklaringsliste

I løpet av helgen kan det dukke opp en del ord, forkortelser, og uttrykk som kan være vanskelige å forstå om du ikke har hørt de før. I denne ordforklaringslisten vil du få en enkel forklaring på disse.

Vi anbefaler at du printer ut ordforklaringslisten til møtet, eller har den lett tilgjengelig på pc´n under møtet.

Ordforklaringsliste til Landsmøte 2021


Merk! 

Denne siden vil oppdateres og fylles på jevnlig.


Har du noen spørsmål du behøver å stille oss?

Ingen fare!

Bare ta kontakt med fylkeskoordinator Morten morten@ungdomogfritid.no, eller organisasjonskonsulent Henriette henriette@ungdomogfritid.no, så skal vi svare deg så godt vi kan!

26.03.21