Kan du se meg?

– sangen fra fritidsklubbungdom i hele landet!

Vil dere bidra til at alle ungdommer får mulighet til å drive med fritidsaktiviteter? Ungdommer fra fritidsklubber og ungdomshus i hele Norge har vært med på å lage sangen og filmen «Kan du se meg?».

Nå trenger vi deres hjelp til å spre den!


1. Spill den for ungdommene

Både sangen og filmen er laget på bakgrunn av innspill fra ungdom i fritidsklubb og ungdomshus. Den er deres. Snakk med ungdommene om Fritidserklæringen og hva som er viktig i deres fritid.

2. Spre den

  • Del den i sosiale medier
  • Vis den på storskjerm hver gang dere har arrangementer
  • Vis den til samarbeidspartnere, lokalpolitikere og andre i nærmiljøet
  • Gå til lokalradioen og lokalavisen med den

Filmen fra ungdom til ungdom

Måten vi har laget sang og film er at vi har samlet ungdommer fra våre medlemsklubber i 25 kommuner til workshop hvor de uttalte seg om hva de mener er en meningsfull fritid og hva som hindrer dem i å delta i kulturaktiviteter der de bor i dag.

Innspillene har vi brukt som bakgrunn for sangen Lauren og Benjamin har laget sammen med produsenten til Karpe Diem og Cezinando, Thomas Kongshavn. Musikkvideoen er også laget i samarbeid med ungdommer fra klubbnorge og regissør Eigil Langmark, med utgangspunkt i innspillene vi fikk av ungdommene under vårt Stormøte 2018.

Denne sangen og filmen er med andre ord ungdommenes egen sang. Vi håper dere vil hjelpe oss å spre den så absolutt alle ungdommer får tilgang til fritidsaktiviteter uavhengig av hvem de er, hvor de bor eller økonomisk bakgrunn.

14.09.2018