Ny styreleder i Ungdom og Fritid

Å sørge for at ungdommer i hele landet tilgang til kvalitetssikrede fritidsklubber, ungdomshus og andre åpne møteplasser vil være en av hovedprioriteringen til Trine Ottosen, nyvalgt styreleder i Ungdom og Fritid for perioden 2019-2021.

– Ungdom og Fritid er en demokratisk ungdomsorganisasjon som tar ungdom på alvor. Både organisasjonen og våre medlemsklubber praktiserte ungdomsmedvirkning før det i det hele tatt ble et begrep for andre. Dette er vi gode på og det er jeg veldig stolt av.  Jeg pleier å si at hvis ikke vår organisasjon skal tale ungdommenes sak, hvem skal da gjøre det? Og nå gleder jeg meg veldig til å jobbe for at ungdom i fritidsklubber og ungdomshus i hele landet blir hørt og får gode fritidstilbud der de bor.

 


– Det er en ære å bli innstilt som styreleder i Ungdom og Fritid, sier Trine som har sittet i sentralstyret i fire perioder. Hun startet som ungdomsrepresentant, har vært voksenrepresentant og har to perioder bak seg som nestleder voksen.

Trine gleder seg til å sette igang arbeidet med organisasjonens hovedsatsingsområder for perioden, vedtatt av Landsting i helgen.

– Vi har mye spennende jobb foran oss. Landsting har vedtatt helt nye strategiske dokumenter og vi står blant annet overfor en ny organisasjonsstruktur hvor vi skal styrke organisasjonens demokratiske oppbygging. Det kommer til å bli kjempegøy!

07.04.2019