Kurspåmelding – Landskonferansen 2020

NB! Alle kurs er fullbooket – Kursene vil foregå på Zoom. Alle påmeldte vil få tilsendt møtelink på registrert e-post i forkant av møtet.


Kursoversikt:

Kræsjkurs: Kultur som metode i barne- og ungdomsarbeid
Onsdag 11. november – kl. 12.00 – 15.00

Tom Andre Kristensen var tidligere ansatt ved Samsen Kulturhus og har nå blitt del av UKM-teamet! I dette kurset vil Tom Andreas gi deg gode tips for hvordan du kan drive godt kulturarbeid i fritidsklubber, og andre åpne møteplasser for ungdom. OBS! Kurset krever påmelding, og har 30 plasser.


Kræsjkurs: Medvirkningens kraft
Tirsdag 17. november – kl. 12.00 – 15.00

Medvirkning og samskaping er en sentral forutsetning for barn og unges deltakelse i demokratiet. Hvordan kan vi som jobber med barn og ungdom legge best mulig til rette for demokratisk bygging?  OBS! Kurset krever påmelding og har 30 plasser.

Kræsjkurs: Praktisk bruk av kvalitetskriteriene
Torsdag 19. november – kl. 12.00 – 15.00

I 2018 utviklet Ungdom og Fritid og Fagforbundet «kvalitetskriterier for fritidsklubber og ungdomshus». Lurer du på hvordan du kan løfte de ut av skuffen og bruke de til å drive skikkelig kvalitetsutvikling. Bli med på kurset hvor vi gir noen tips og drøfter hvordan dette verktøyet best kan brukes. OBS! Kurset krever påmelding og har 30 plasser

23.10.2020