Finaleuke: Ungdom og Fritids pris 2020

Hvem kaprer Ungdom og Fritids pris 2020? Allerede i begynnelsen av neste uke avslører vi de nominerte finalistene. 

I forbindelse med Landskonferansen 2020 skal vi dele ut Ungdom og Fritids pris, og løfte frem det gode arbeidet som skjer på fritidsklubber og ungdomshus rundt om i landet.

Vi skal se nærmere på hvilken fritidsklubb eller hvilket ungdomshus som er best i Norge. Vi ser på hvem som er best på ungdomsmedvirkning og har etablert tidenes klubbstyre. Og vi skal ta for oss hvilken klubb som har gjennomført det mest spennende prosjektet- eller arrangementet på fritidsklubben sin i 2019/2020.

I tillegg skal Ungdom og Fritids Ærespris bli delt ut til en person eller en organisasjon som har løftet fritidsfeltet frem i lyset på en suveren måte!

Dette behøver du å vite om Ungdom og Fritids pris:

Ungdom og Fritids pris deles ut i tre kategorier:

  • Årets fritidsklubb/ ungdomshus
  • Årets ungdomsstyre
  • Årets prosjekt/arrangement

 

I år har juryen valgt å løfte frem tre finalister i hver kategori. Juryen har lagt vekt på at finalistene samlet skal representere noe av mangfoldet i fritidsklubbfeltet.


Finale Ungdom og Fritids pris 2020

Årets finalister vil annonseres allerede i løpet av begynnelsen av neste uke! På torsdag avslører vi prisvinnerne, og vi tar en samtale med alle vinnerne under webinaret «fredagsklubben» – som er en del av landskonferanseprogrammet.

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med årets vinnere under webinaret «Fredagsklubben», som streames på eventsiden til Landskonferansen 2020.

Her finner du årets Landskonferanse.

Her kan du lese mer om Ungdom og Fritids pris 2020.