ÅRETS UNGDOMSSTYRE – UoFs pris 2020

Det vært hard kamp om finaleplassene i kategorien «årets ungdomsstyre» i 2020! Det er ingen tvil om at vi har mange klubbstyrer som løfter ungdomsmedvirkning til et nytt nivå rundt om i landet. Nå skal du få møte finalistene, som til enhver tid gir alt de har på dette området!


FINALISTER – Årets Ungdomsstyre:

  • Ungdomsstyret på «Unge Stormen»
    Bodø kommune, Nordland
  • Ungdomsstyret på «Time Out Askim»
    Askim kommune, Østfold i Viken
  • Bootleg Event på «Bootleg»
    Hammerfest kommune, Troms og Finnmark 


PRESENTASJON AV FINALISTENE:

Unge Stormen
Bodø kommune, Nordland
Presentasjon av Unge Stormen:

Unge Stormen er et nettverk av frivillige ungdommer mellom 13-21 år, som jobber for å skape et bredere kulturliv for ungdom i Bodø. Alle våre arrangementer er gratis, rusfri og lavterskel og kun for ungdom. Vi består av et styre, en teknikergruppe, en mediagruppe, en arrangørgruppe og et nettverk med 650 ungdommer. 

Det er ungdommene i Unge Stormen som bestemmer, planlegger, gjennomfører og evaluerer alle sine arrangementer. 

Målet med Unge Stormen er å skape gode møteplasser for ungdom, der vi prøver å treffe ulike målgrupper innenfor flere interessefelt. 

Ungdommene i Unge Stormen er stolt og ydmyk over å ha blitt nominert til denne prisen, og takker for at det gode arbeidet de gjør blir anerkjent.

Navn fra øverst på venstre side: Tobias Wisth, Elias Jonassønn, Sondre K. Jensen, Jonatan Hugaas Nøstdahl, Ask Mikaelsen. Fra nederst til venstre: Elias Undrum, Johanne Elida Haslerud, Guro Nordskog, og Truls Baalmann.  

Kreditering foto: Elias Jonassønn (Unge Stormen Media).


Ungdomsstyret på «Time Out Askim»
Askim kommune, Østfold i Viken
Presentasjon
av klubbstyret på Time Out:

Klubbstyret på Time Out Askim har alltid et ord med i Time Out sin drift. Det er de som informerer alle klassetrinn på skolen og hva som skal informeres om.  

Det er de som former alle våre arrangementer fra start til slutt. Det er de som forteller innholdet og ikke minst det er de som gjennomfører arrangementene. Klubbstyret møter opp før oss voksne for å forberede, alt fra mat til rekvisitter. De er aktivt deltagende under arrangementer på linje med oss voksne. Klubbstyret hjelper til med rydding og blir værende til alt er ryddet opp.  

Det er også klubbstyret som tar ansvar for intervjuer når ungdommer ønsker å bli en del av klubbstyret. En ungdom intervjuer en annen ungdom. 

Avbildet: Sebastian Holter, Sebastian Olsen, Adrian Holm Bjørkli, Cassandra Fjeldheim, Vilde Johanne, Lina Mohseny, Ana Hoangvo, og Isabella Kopperud.


Bootleg Event, Bootleg
Hammerfest kommune, Troms og Finnmark
Presentasjon av Bootleg Event:

Bootleg Event er klubbstyret på ungdomsklubben i Hammerfest, det bankende hjertet i klubben deres.

Alle mellom 13-20 år kan melde seg inn hvis de er interessert i å være med. Bootleg Event har som formål å fremme likeverd, å skape ungdomskulturelle aktiviteter og å følge opp nødvendig oppgradering av utstyr på klubben. I 2019 vedtok de en helt ny struktur for sin forening som har gjort at de har jobbet aktivt og målrettet i hele 2020.

I 2021 skal de satse på to store prosjekt rundt spillkultur: LAN i idrettshall og bygging av en møteplass for gaming. Dette er noen av Bootlegs største prosjekter noensinne.

Kreditering foto: Astrid Gaup Skancke.

Vi ønsker alle de tre finalistene LYKKE TIL ❤️ På torsdag 12.11.2020 annonserer vi prisvinneren, og vi tar en samtale med vinnerne i de ulike priskategoriene under webinaret «fredagsklubben» som er en del av landskonferanseprogrammet.