Velkommen til Landskonferansen 2021

Kjære deltager av årets landskonferanse, tusen takk for at du har valgt å bli med oss «Tilbake til fremtiden». Årets landskonferanse er spesielt viktig, fordi vi har vært gjennom den tøffeste perioden vårt felt noen sinne har opplevd. Ungdommene i organisasjonen vår har valgt temaet Mental og Psykisk helse, som vi i vår organisasjon skal ha som hovedtema de neste to årene. Dette ønsker vi at alle skal være med å sette søkelys på gjennom den neste perioden. Vi håper at årets innhold på landskonferansen kan være den kick-starten vi alle trenger, for å komme sterkere «tilbake til fremtiden».


Årets program finner du her:

Program Mandag
Program Tirsdag

Vinn billetter til neste års konferanse

Destinasjon 2022 blir lansert på tirsdag, men vi kan allerede nå røpe at vi flytter oss vekk fra innlandet, og får oppleve en annen del av vårt vakre land. Om du vil sikre deg en billett til neste års landskonferanse allerede nå,  kan du delta i vår konkurranse på sosiale medier, hvor vi deler ut 3 gratisbilletter til neste års konferanse. For å delta må du være en del av facebookgruppen «Landskonferansen 2021 – Tilbake til fremtiden, Ungdom og Fritid» 

Vi trekker tre heldige vinnere som har lagt ut bilder på sosiale medier gjennom dagene våre på Hamar. Husk å bruke hashtaggen #UOFLK21 og tagge Ungdom og Fritid.

Evaluering

Etter konferansen setter vi stor pris på om du vil sette av et par minutter til en kort evaluering av årets konferanse. Det vil hjelpe oss i arbeidet mot neste års landskonferanse.

Evaluering landskonferansen 2021 HER