Møt våre nye ansatte!

Først ut er Magnus Tveten, han begynner som prosjektmedarbeider i Ungdom og Fritids ungdomssatsning Ung Skaperarena, der unges engasjement og kompetanse skal ivaretas og styrkes.

Med lang erfaring fra musikkbransjen og fritidsklubbfeltet i Oslo, hovedsakelig ved Stovner Rockefabrikk, gleder han seg nå til å ta fatt på et viktig arbeid med å løfte frem unges egne ønsker, meninger og engasjement om deres nåtid og fremtid.

På fritiden spiller Magnus bass i diverse band, henger med venner og går på konserter, da helst på små klubber med høy lyd og lavt under taket.

Møt Signe!

– Jeg synes det er skikkelig stas å ha begynt som internasjonalt ansvarlig i Ungdom og Fritid, hvor jeg får jobbe på tvers av landegrenser med å styrke en så viktig arena for barn og unge. Som internasjonalt ansvarlig skal jeg blant annet jobbe som daglig leder i POYWE-nettverket og koordinere og utvikle internasjonale prosjekter særlig knyttet opp mot Erasmus+ Ungdom. I dette arbeidet har jeg med meg en master i sosial ulikhet fra LSE, et stort engasjement og bred erfaring fra frivilligheten. Ellers trives jeg best med en god kopp kaffe i hånda!

Vi er så stolte over å ha dere med på laget, Signe og Magnus!