Sånn blir du med på klubbkampen

Så gøy at dere vil være med på Klubbkampen!

Klubbkampen er et spill der dere på klubben sammen er ett lag. Spillet er en del av Ungdom og Fritids psykisk helse-kampanje, og har et spesielt fokus klubbens positive effekt på psykisk helse. Sammen kan dere vinne skikkelig bra premier til fritidsklubben deres, blant annet Playstation 5 og neonskilt (oversikt over premier står lenger ned på siden!). Spillet er enkelt å komme i gang med, og kan gjøres samtidig med andre aktiviteter på klubben.

 

Er du klubbleder og vil lese mer om bakgrunnen for kampanjen? Les her.

Info om klubbkampen

Spillet spilles på mobilen. Siden dere løser oppgavene sammen, trenger ikke alle spille på sin egen telefon.

1. Last ned appen Goosechase i App Store eller Google Play. Den ser slik ut:

2. Når du åpner appen kan du velge om du vil lage bruker eller delta som gjest. Det er helt opp til deg. Du trenger ikke lage bruker for å være med i spillet.

3. Søk opp spillet, enten ved å taste inn koden GD7QVG, eller ved å søke på Klubbkampen. 

4. Når du deltar i spillet godtar du at Ungdom og Fritid deler svarene dine i sosiale medier. Vi kommer ikke til å dele bilder av ansiktet ditt, det er heller ikke lov i spillet.

5. 1. februar starter spillet, og det er på tide å gjøre de første oppgavene! Oppgavene kan besvares med foto, video og tekst.

Noen oppgaver kommer til å kreve at resultatet legges inn i Aktivitetsbanken, for at dere skal kunne vinne en premie. Dette vil stå tydelig i oppgaven.

Aktivitetsbanken er en side med tips til aktiviteter som kan gjøres på klubben. Her kan dere finne inspirasjon til ting å gjøre, eller dere kan dele noe dere har gjort, for å inspirere andre. Her er noen tips til aktiviteter å gjøre i forbindelse med psykisk helse-kampanjen:

 

Spørsmål om spillet? Kontakt projsektleder Robin Hasani på robin@ungdomogfritid.no eller på +47 489 10 191